Pieczona zupa pomidorowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz rosół z kurczaka, śmietanę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ognista zupa pomidorowa z pieczoną ciecierzycą, Zupa Pomidorowa Pieczona, oraz Zupa Pomidorowa Pieczona.
Instrukcje
1
Pomidory, paprykę czerwoną, cebulę i czosnek ułożyć na patelni z pokrojonymi bokami do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Skropić wszystko odrobiną oliwy i doprawić solą i pieprzem.Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 191° przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wszystko z wyjątkiem śmietany umieścić na patelni z sosem i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.Przecier blenderem ręcznym do pożądanej konsystencji i wymieszać w kremie.