Zupa pomidorowa na zimno z ogórkiem i Kantalupą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zimnej zupy pomidorowej z ogórkiem i Kantalupą. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, pomidory, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zimna Zupa Z Kantalupy I Mięty, Zupa Ogórkowa Na Zimno, oraz Zupa Ogórkowa Na Zimno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując nad miską rdzeń pomidory i posiekać je z grubsza, łącząc je w rondlu z nasion i zebranego soku.
Dodać czosnek, bazylia lub liście kopru włoskiego, olej, ocet i cukier, duża szczypta soli, około ¼ łyżeczki czarnego pieprzu i wody.
Podgrzać do 150 stopni F, gorąco, ale znacznie poniżej wrzenia. chcemy zachować świeży smak pomidorów.
Wyjmij patelnię z ognia po osiągnięciu temperatury. Następnie przecedzić mieszaninę przez niezbyt drobno oczkowane sito, użyć tylnej części drewnianej łyżki, aby przepchnąć część miąższu. Wystarczy usunąć skórki, nasiona i liście bazylii. Schłodzić nad miską z lodowatą wodą lub w lodówce. Smak i dostosować przyprawy.Kiedy będziesz gotowy do jedzenia, podziel małą kostkę ogórka i melona na 4 miseczki i wylej na nie schłodzoną zupę.
Udekorować bazylią i podawać.