Zupa Pieczona Paprykowo-Cheddarowa
Pieczona zupa pieprzowo-Cheddarowa jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 529 kalorii, 23G białka, oraz 40 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, pół na pół, cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczona papryka, szpinak i ostra pierś z kurczaka faszerowana cheddarem, Pieczony czosnek i wędzony czarny pieprz biały ser cheddar chleb, oraz Zupa z pieczonych brokułów i cheddaru.
Instrukcje
Wypłukać 4 szklanki papryki w słoiku; zmiksować z 1 szklanką bulionu z kurczaka w blenderze na gładką masę; dodać 1 szklankę pół na pół.
Wlać do średniego rondla. Wymieszać w innym 1/2 szklanki pół i pół; gotować na średnim, często mieszając, o 6 protokół. Stopniowo mieszać w 1 filiżankę rozdrobniony Cheddar.