Zupa Ogórkowo-Rukolowa

Zupa Ogórkowo-Rukolowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy ogórkowo-Rukolowej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewki, sól, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Z Ogórków Mrożonych Z Miętą, Rukolą I Serem Feta, Kanapki z herbatą ogórkowo-rzeżuchową, oraz Sałatka z rukoli i ogórków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze puree ogórki, garść na raz, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać rukolę, 6 gałązek koperku, ocet, 1 łyżkę oleju i 1 łyżeczkę soli i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Przelać zupę do miski i wymieszać z jogurtem. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 2 godzin. Doprawić solą i pieprzem i wlać do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Udekoruj rzodkiewki, szalotki i pozostałe 4 gałązki koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
5
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn