Zupa Ogórkowo-Rukolowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy ogórkowo-Rukolowej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewki, sól, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Z Ogórków Mrożonych Z Miętą, Rukolą I Serem Feta, Kanapki z herbatą ogórkowo-rzeżuchową, oraz Sałatka z rukoli i ogórków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze puree ogórki, garść na raz, aż będą gładkie.
Dodać rukolę, 6 gałązek koperku, ocet, 1 łyżkę oleju i 1 łyżeczkę soli i puree, aż będzie gładka.
Przelać zupę do miski i wymieszać z jogurtem. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 2 godzin. Doprawić solą i pieprzem i wlać do misek.
Udekoruj rzodkiewki, szalotki i pozostałe 4 gałązki koperku.
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i podawać.