Zupa na kaca może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten bezglutenowy przepis serwuje 8 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 14g białka, oraz 21g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś korzeń selera, węgierską paprykę, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 11 osób próbowało i lubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 87%. Spróbuj Zupa Czosnkowa, Która Leczy To, Co Ci Dolega (Inaczej Zupa Na Kaca), Włoska zupa na kaca Meg, oraz Lekarstwo Na Kaca dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Napełnij garnek do zupy 8 szklankami wody i ustaw na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Na patelni usmażyć posiekany boczek. Kiedy to zrobi, wyjmij i włóż do wody w garnku do zupy.