Zupa Miso I
Zupa Miso może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru zupy. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 54 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, pastę miso, pastę jęczmienną miso i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Zupa marchewkowo-imbirowa-miso i Grochówka, oraz Zupa Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia. Chochla się około 1/2 szklanki wrzącej wody, i rezerwy.
Dodaj tofu. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować przez 1 do 2 protokół.
Dodaj szpinak lub bok choy; gotować na wolnym ogniu około 1 do 2 protokół, lub do zieleni są miękkie.
Mieszaj białe miso i jęczmienne miso do zastrzeżonej gorącej wody. Wymieszać z zupą. Chochle do miski, i udekorować cebulką.