Zupa Minestrone jak u Carrabby

Zupa Minestrone jak u Carrabby
Przepis Zupa Minestrone jak Carrabba jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 670 kalorii. 56 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś bazylii, marchew, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantna zupa sycylijska Carrabba, Nowe Menu carrabby, oraz Carrabba ' s Chicken Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i olej, podsmażyć seler, cebulę, marchewkę i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
2
Dodaj zieloną fasolkę, kapustę, cukinię, natkę pietruszki i bazylii i gotuj do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Dodaj bulion z kurczaka, liść laurowy, pomidory, prosciutto, skórkę romano i ziemniaki.Pozostawić do zagotowania zupy i natychmiast zmniejszyć do duszenia. Gotować na wolnym ogniu przez 20-30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
ProsciuttoProsciutto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4
Dodać fasolę z puszki z sokami i gotować na wolnym ogniu 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola KonserwowaFasola Konserwowa
5
Usunąć skórkę romano i prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Dodać starty ser romano, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn