Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z grillowanymi kanapkami z serem

Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z grillowanymi kanapkami z serem
Przepis Gabrielle Hamilton ' s Minestrone zupa z grillowanym serem kanapki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny. Na 2,47 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz escarole, sól koszerna, wewnętrzne łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zimowa Zupa pomidorowo-kukurydziana Gabrielle, Francuska Zupa Cebulowa Kanapki Z Grillowanym Serem, oraz Kremowa pomidorowa zupa Bazyliowa z Mini kanapkami z grillowanym serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do zupy:1
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
2
Podgrzać 2 łyżki oleju i masła w dużym garnku z pokrywką szczelnie na średnim ogniu, aż masło się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać seler i cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
4
Dodać czosnek i koper włoski i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
5
Dodać żółty dyni i cukinii, doprawić solą, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
CukiniaCukinia
SólSól
6
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć warzywa o 1 cal i doprowadzić do wrzenia.2
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
7
Dodać kalafior i fasolkę szparagową i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
8
Dodaj jarmuż, szpinak i escarole, mieszając, aż zielenina zacznie więdnąć i powróci do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
SzpinakSzpinak
ZieloniZieloni
JarmużJarmuż
9
Dodaj więcej wody w razie potrzeby, aby pokryć warzywa o cal płynu. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa zaczną zmiękać, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
10
Dodaj pozostałą oliwę z oliwek i kostki bulionowe i mieszaj, aż kostki bulionowe się rozpuszczą.3Cover i kontynuować gotowanie, aż warzywa są całkowicie zmiękczone, zupa lekko zgęstnieje, a smaki są stopione, około 1 godziny. Doprawić solą lub dodatkowymi kostkami bulionowymi. Trzymaj ciepło.Do kanapek z grillowanym serem:1
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
SólSól
11
Rozgrzej piekarnik do 149° i ułóż stojak na środku.2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Połowę kromek chleba ułożyć na powierzchni roboczej i rozłożyć połową majonezu. Odwróć kromki chleba i równomiernie podziel ser między plasterki.3
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
13
Pozostałe kromki chleba rozłóż z pozostałym majonezem i ułóż je majonezem do góry nad serem, aby uformować 10 kanapek.4
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
14
Rozgrzać dużą patelnię nieprzywierającą lub patelnię na średnim ogniu do gorąca, około 4 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Miejsce 2 do 3 kanapki na patelni i gotować, aż DNA są złociste i ser zaczyna się topić, o 5 protokół. Flip kanapki i gotować, aż drugie strony są złociste i ser jest całkowicie stopiony, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Przełożyć na blachę do pieczenia i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał. Powtórz z pozostałymi kanapkami.5gdy wszystkie kanapki są gotowane, wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
17
Niech ostygnie 1 do 2 minut przed cięciem każdej kanapki w half.To podawać: 1 dolać zupę do miseczek i posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
18
Podawać z grillowanymi kanapkami z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
19
Udostępnij Ten Przepis
20
Drukuj
21
E-mail
22
Oszczędzanie (79)

Składniki

10krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1średnia Głowakalafior, rdzeń i pokroić w 3/4-calowe różyczkikalafior, rdzeń i pokroić w 3/4-calowe różyczki4wewnętrzne łodygi selera, liście i łodygi cienko pokrojonewewnętrzne łodygi selera, liście i łodygi cienko pokrojone3kostki bulionowe z kurczaka, plus więcej w razie potrzebykostki bulionowe z kurczaka, plus więcej w razie potrzeby1głowyescarole, rdzeniowane i liście grubo posiekaneescarole, rdzeniowane i liście grubo posiekane2smallsCebulki kopru włoskiego, dno przycięte i cienko pokrojoneCebulki kopru włoskiego, dno przycięte i cienko pokrojone51 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejząbki czosnku, pokrojone na części i rozbiteząbki czosnku, pokrojone na części i rozbite2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasolka szparagowa, przycięta i pokrojona w 1-calowe kawałkifasolka szparagowa, przycięta i pokrojona w 1-calowe kawałki1bunchczarny jarmuż (znany również jako Lacinato, Tuscan, cavolo nero lub dinosaur kale), twarde łodygi usunięte i liście pokrojone na kawałki wielkości kęsaczarny jarmuż (znany również jako Lacinato, Tuscan, cavolo nero lub dinosaur kale), twarde łodygi usunięte i liście pokrojone na kawałki wielkości kęsa10krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia10cale20-grube) kromki chleba rustykalnego (z ok. 1 1/2 bochenka)20-grube) kromki chleba rustykalnego (z ok. 1 1/2 bochenka)4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.rozdrobniony ekstra ostry ser cheddarrozdrobniony ekstra ostry ser cheddar1bunchszpinak, umyte, łodygi przycięte i grubo posiekaneszpinak, umyte, łodygi przycięte i grubo posiekane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone (1/4 patyczka)masło niesolone (1/4 patyczka)10krewetki i żyłkiWodaWoda1łyżka czerwony ocet winnycebula żółta, drobno posiekanacebula żółta, drobno posiekana4smallsżółty squash, nasiona usunięte i średnie kostkiżółty squash, nasiona usunięte i średnie kostki21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcukinia, pestki usunięte i średnia kostkacukinia, pestki usunięte i średnia kostka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia32
Magazyn