Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z grillowanymi kanapkami z serem

Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z grillowanymi kanapkami z serem
Przepis Gabrielle Hamilton ' s Minestrone zupa z grillowanym serem kanapki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny. Na 2,47 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz escarole, sól koszerna, wewnętrzne łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zimowa Zupa pomidorowo-kukurydziana Gabrielle, Francuska Zupa Cebulowa Kanapki Z Grillowanym Serem, oraz Kremowa pomidorowa zupa Bazyliowa z Mini kanapkami z grillowanym serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do zupy:1
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
2
Podgrzać 2 łyżki oleju i masła w dużym garnku z pokrywką szczelnie na średnim ogniu, aż masło się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać seler i cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
4
Dodać czosnek i koper włoski i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
5
Dodać żółty dyni i cukinii, doprawić solą, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
CukiniaCukinia
SólSól
6
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć warzywa o 1 cal i doprowadzić do wrzenia.2
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
7
Dodać kalafior i fasolkę szparagową i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
8
Dodaj jarmuż, szpinak i escarole, mieszając, aż zielenina zacznie więdnąć i powróci do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
SzpinakSzpinak
ZieloniZieloni
JarmużJarmuż
9
Dodaj więcej wody w razie potrzeby, aby pokryć warzywa o cal płynu. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa zaczną zmiękać, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
10
Dodaj pozostałą oliwę z oliwek i kostki bulionowe i mieszaj, aż kostki bulionowe się rozpuszczą.3Cover i kontynuować gotowanie, aż warzywa są całkowicie zmiękczone, zupa lekko zgęstnieje, a smaki są stopione, około 1 godziny. Doprawić solą lub dodatkowymi kostkami bulionowymi. Trzymaj ciepło.Do kanapek z grillowanym serem:1
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
SólSól
11
Rozgrzej piekarnik do 149° i ułóż stojak na środku.2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Połowę kromek chleba ułożyć na powierzchni roboczej i rozłożyć połową majonezu. Odwróć kromki chleba i równomiernie podziel ser między plasterki.3
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SerSer
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
ChlebChleb
13
Pozostałe kromki chleba rozłóż z pozostałym majonezem i ułóż je majonezem do góry nad serem, aby uformować 10 kanapek.4
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SerSer
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
ChlebChleb
14
Rozgrzać dużą patelnię nieprzywierającą lub patelnię na średnim ogniu do gorąca, około 4 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Miejsce 2 do 3 kanapki na patelni i gotować, aż DNA są złociste i ser zaczyna się topić, o 5 protokół. Flip kanapki i gotować, aż drugie strony są złociste i ser jest całkowicie stopiony, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Przełożyć na blachę do pieczenia i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał. Powtórz z pozostałymi kanapkami.5gdy wszystkie kanapki są gotowane, wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
17
Niech ostygnie 1 do 2 minut przed cięciem każdej kanapki w half.To podawać: 1 dolać zupę do miseczek i posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
18
Podawać z grillowanymi kanapkami z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
19
Udostępnij Ten Przepis
20
Drukuj
21
E-mail
22
Oszczędzanie (79)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia32
Magazyn