Zupa Melonowa
Zupa melonowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z limonki, kiwi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest super. Podobne przepisy to Zupa Melonowa, Zupa Melonowa Na Zimno, oraz Zupa Imbirowo-Melonowa.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Odciąć końce od każdej kantalupy i stać prosto.
Usuń skórę w paski pracy wokół melonów. Połówki melonów i nasion z łyżką. Kawałki melonów i umieścić kawałki w robocie kuchennym. Będziesz pracować w 2 partiach. Procesor 3/4 pełny.
Dodaj 1 łyżkę cukru, sok z 1/2 limonki i około 3/4 szklanki wody źródlanej. Pulse szlifować je proces zupa aż gładka. Wyreguluj cukier do smaku i wlej zupę do 2 misek, powtórz proces. Top każdej miski zupy z kiwi i malin i służyć.