Zupa Marchewkowa Z Kapusty Wołowej
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina kapusta zupa marchew może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sól czosnkową, czosnek w proszku, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Food.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Duszone Żebro Wołowe Stroganoff, Styczniowa Kapusta Królewska I Marchew Crush, Zupa z kapusty i wołowiny, oraz Zupa z kapusty i wołowiny.
Instrukcje
Cebulę, kapustę, marchew i seler posiekać.
Podsmażyć w 2 łyżkach oliwy z oliwek. (Nie brązowiej!) Wystarczy saute aż warzywa są miękkie.
Wyjąć do dużego garnka.Użyj tej samej patelni, co powyżej i gotuj mieloną wołowinę (możesz zastąpić mielonego indyka) , a następnie odcedzić tłuszcz.
Dodać pozostałe składniki i dobrze wymieszać. (Szczypię nasiona kopru włoskiego i kminku między palcami, aby lekko złamać nasiona, zamiast wrzucać całe nasiona.) Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do gotować. Gotować na wolnym ogniu przez 3-4 godziny, aż wszystkie warzywa będą bardzo miękkie.
Podawać z chrupiącym chlebem. Smacznego!