Zupa kukurydziana z kurczakiem
Zupa kukurydziana i rosół to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 44g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka liścia laurowego, selera, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Kurczaka I Kukurydzy, Zupa z kurczaka i słodkiej kukurydzy, oraz Zupa Kukurydziana Z Kurczaka Amiszów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lub woku na średnim ogniu połącz kurczaka, cebulę, marchew, seler, pieprz, liść laurowy, sól, pieprz i wodę. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Szczep i rezerwowy kurczak.
Odcedzić wywar do garnka i wymieszać ze śmietaną. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Ugotowane mięso z kurczaka rozdrobnić i wymieszać do garnka.