Zupa Kukurydziana
Zupa kukurydziana wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka odtłuszczonego mleka, mąki kukurydzianej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z szynki i kukurydzy, Zupa Kukurydziana, oraz Zupa Kukurydziana.
Instrukcje
Nałożyć średni rondel w sprayu do gotowania; umieścić na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Dodaj słodką czerwoną paprykę, cebula, i seler; saute 1 minutę lub do miękkości.
Dodać ziemniaki, sól i rosół z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Umieść mąkę kukurydzianą w pojemniku elektrycznego blendera; przykryć i przetworzyć 1 minutę lub do sproszkowania.
Dodaj mleko i 1/2 szklanki kukurydzy do mąki kukurydzianej; przykryć i przetworzyć, aż będzie gładka, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Dodaj przetworzoną mieszaninę kukurydzy i pozostałą 1/2 szklanki kukurydzy do mieszaniny ziemniaków. Gotować na małym ogniu, aż do całkowitego ogrzania, często mieszając.
Aby służyć, zupa z kadzi do poszczególnych misek, a górę każdej porcji z 2 łyżki sera.