Zupa Kasztanowa Curry
Curry zupa Kasztanowa jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mniej sodu rosół z kurczaka, bazylia, fasola cannellini fasola i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Kasztanowa, Zupa Kasztanowa, oraz Zupa Kasztanowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół.
Dodaj słodkie ziemniaki, curry, i czosnek; smażyć 5 protokół.
Dodaj fasolkę szparagową, kasztany, bulion i fasolę cannellini; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić 4 szklanki mieszanki warzyw w blenderze; proces do gładkiej. Wymieszać sól i pozostałe składniki. Gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania.