Zupa Kalafiorowo-Serowa
Zupa kalafior-ser może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, bardzo ostry cheddar, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Serowa Kalafiorowa, Zupa serowa kalafiorowa, oraz Zupa Serowa Kalafiorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni roztop masło z olejem na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać kalafior i bulion, doprawić solą i pieprzem i zagotować na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż kalafior jest bardzo delikatny, o 20 protokół.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Praca w partiach, zupa puree w blenderze. Powrót zupy do czystego garnka; wymieszać z mlekiem i musztardą. Doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Dodać ser i mieszać, aż ser się rozpuści (nie gotować). Doprawić solą i pieprzem. Chochle do misek i posypać dodatkowym serem lub grzankami, w razie potrzeby.