Zupa kalafiorowa z Pecorino Romano i olejem truflowym

Zupa kalafiorowa z Pecorino Romano i olejem truflowym może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 296 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka applewood - wędzonego boczku, kawałki kalafiora, bulion z kurczaka o niskiej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciecierzyca Z Cytryną I Pecorino Romano, Popcorn z Pecorino Romano i boczkiem, oraz Spaghetti Z Pecorino Romano I Czarnym Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek podsmażyć w dużym rondlu na średnim ogniu, aż uzyska złoty kolor i trochę tłuszczu.
Dodaj cebulę, seler i czosnek. Przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 7 protokół.
Dodaj kalafior, 3 1/2 szklanki bulionu i kostkę sera. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż kalafior jest miękki, o 20 protokół.
Zupa Puree w partiach w procesorze. Wróć do tej samej patelni.
Dodaj śmietanę i przynieś zupę na wolnym ogniu. Cienkie z więcej bulionu o 1/4 cupfuls w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić; przykryć i schłodzić. Przewiń przed kontynuowaniem.
Posypać wiórkami serowymi, skropić olejem truflowym.