Zupa kalafiorowa to bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, kwiatki kalafiora, krem z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem, Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora, oraz Purple Passion Soup! Zupa kalafiorowo-ziemniaczana.
Instrukcje
1
Ułóż kalafior, seler i marchew w koszyku na parze nad wrzącą wodą. Przykryć i pary 10 minut lub do crisp-tender; spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Marchew
Seler
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
2
Gotować zupę i mleko w dużym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut. Wymieszać z serem do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Mleko
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać gotowane na parze warzywa, sól i pieprz; gotować aż do całkowitego ogrzania.