Zupa Jarzynowa Z Komosy Ryżowej
Quinoa zupa jarzynowa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole receptury zupy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka kapusty, sól i pieprz, seler, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warzywna Zupa Quinoa, Przyprawiona zupa jarzynowa z komosą ryżową, oraz Grzybowa Warzywna Zupa Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu. Mieszać w quinoa, marchew, seler, cebula, papryka, i czosnek. Gotować przez kilka minut, aż lekko rumiane, często mieszając.
Wlać bulion z kurczaka, wodę, pomidory i kapustę. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa i warzywa są miękkie, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przed porcjami udekorować natką pietruszki.