Zupa Jarzynowa Z Indyka
Zupa jarzynowa z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Jeśli masz liść laurowy, cebula, kapieli z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa Jarzynowa Z Indyka, Zupa Z Indyka Warzywnego, oraz Mama najlepsza zupa jarzynowa z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, wymieszać kapiele z indyka, wodę, nogi indyka, czosnek, liść laurowy, tymianek i czarny pieprz. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i przykryć garnek; dusić, aż mięso indyka zaczyna spadać z kości, o 30 protokół.
Wyjmij nogi z indyka i wybierz mięso z kości; Przywróć mięso z nóg do zupy.
Ubić 1/4 szklanki mąki z 1/2 szklanki mleka w misce, aż będzie gładka i wymieszać mieszaninę z zupą. Powrót zupy na wolnym ogniu, stale mieszając, i gotować, aż zgęstnieje, o 30 więcej minut.
Wymieszać w kostkach gotowanego mięsa z indyka, czerwone ziemniaki, cebula, marchew, i seler; przykryć garnek ponownie, i gotować na wolnym ogniu, aż seler będzie miękki, o 30 więcej minut.