Zupa Jarzynowa Minestrone
Przepis Zupa jarzynowa Minestrone jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 99 centów za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, cebulę, makaron rotini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa Warzywna Minestrone, Zupa Minestrone Z Ogrodu Warzywnego, oraz Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku do zupy na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie miękka, 2 do 5 protokół. Wymieszaj rosół z kurczaka, sok pomidorowy, pomidory pokrojone w kostkę i ich sok, szpinak, cukinia, marchew, seler, fasola cannellini, włoska przyprawa, sól i czarny pieprz. Doprowadzić zupę do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć garnek. Gotuj zupę na wolnym ogniu przez 45 minut.
Zagotować zupę i wymieszać z makaronem rotini. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż makaron będzie miękki, 10 do 15 więcej minut.