Zupa jarzynowa mamy Teresy

Zupa jarzynowa mamy Teresy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać mama Teresa zupa jarzynowa spróbować. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 150 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, gruboziarnistą szarą sól morską, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mama serowa zupa jarzynowa, Rosół mamy, oraz Rosół mamy.

Instrukcje

1
Pokrój płytkie X na dnie każdego pomidora ostrym nożem do parkowania i blanszuj pomidory w 2-do 3-kwartowym rondlu z wrzącą wodą 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
NóżNóż
2
Pomidory przełożyć łyżką szczelinową na deskę do krojenia i, gdy są wystarczająco chłodne, obrać, zaczynając od punktowanego końca, nożem, następnie posiekać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
NóżNóż
3
Rozgrzać olej w ciężkim garnku 4-quart na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać cebulę i pomidory, następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
5
Tymczasem ziemniaki obrać i pokroić w 1/4-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
6
Dodać ziemniaki do mieszanki cebuli wraz z cukinią i selerem i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
7
Dodać wodę, zioła, sól morską i pieprz i doprowadzić do wrzenia, odkryte. Zmniejszyć ogień i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są bardzo miękkie, 30 do 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sól MorskaSól Morska
PieprzPieprz
ZiołaZioła
WodaWoda
8
Zdjąć z ognia.
9
Jajko i ser ubić w misce, aż dobrze się połączą, następnie dodać do zupy w strumieniu, mieszając. Podzielić na 4 miseczki i podawać z oliwą z oliwek i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
ZupaZupa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn