Zupa Jarzynowa Czosnkowa
Zupa jarzynowa czosnkowa to bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, mielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Z Makaronu Czosnkowego, Zupa jarzynowa z sosem Bazyliowo-czosnkowym, oraz Zupa czosnkowa Gratiné (krem z zupy czosnkowej).
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Marchew, seler i kapustę podsmażyć na oleju przez około 8 minut, dobrze mieszając.
Podnieś ciepło do wysokiej i wlej bulion, pomidory i wodę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Zdjąć pokrywkę, wymieszać z makaronem i podgrzewać przez 5 minut, lub aż makaron będzie miękki.
Zdjąć z ognia i wymieszać czosnek i zmielony czarny pieprz.