Zupa Jarzynowa
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańska zupa? Zupa jarzynowa może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi selera, cebulę, złote ziemniaki yukon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj zupa jarzynowa, jak zrobić zupę jarzynową mix, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Dieta z zupą jarzynową i zupą Google Hang Out with Emeril dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu lub garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, i seler i gotować, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Dodaj bulion, 1 szklankę wody, ziemniaki, tymianek i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć częściowo i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodaj pomidory, fasolka szparagowa, i brokuły, powrót do dusić, i gotować, aż warzywa będą miękkie, 5 do 10 protokół. Zupę pokroić w miseczki, posypać parmezanem (jeśli używasz) i podawać z plasterkami bagietki (jeśli używasz).Następnym Razem Spróbuj... Robi improwizowany minestrone. Po dodaniu ziemniaków do garnka, również jeden 15-uncja puszka fasoli cannellini (odsączone), 1/2 głowy kapusty (rozdrobnione), i garść makaronu lub spaghetti łamane.