Zupa Jabłkowo-Cheddarowa Z Boczkiem

Zupa Jabłkowo-Cheddarowa Z Boczkiem
Zupa jabłkowo-Cheddarowa z boczkiem może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 28g tłuszczu i w sumie 510 kalorii. Za 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka sera cheddar, koszernej soli i pieprzu, szczypiorku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa zupa jabłkowo-selerowa z grillowanym serem Cheddar, boczkiem i musztardą z miodem jabłkowym, Zupa jabłkowo-cebulowa z grzankami Cheddar-boczek, oraz Piwo Boczek Cheddar Jabłko Seler Zupa Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Gotuj boczek w dużym garnku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący, 4 do 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przełóż na ręczniki papierowe, aby odsączyć; ostudź lekko, a następnie grubo posiekaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Wylej z garnka wszystkie oprócz 2 łyżek stołowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Zwiększ ogień pod doniczką do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj cebulę, jabłka i ziemniaki i gotuj, często mieszając, aż jabłka będą miękkie, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj bulion z kurczaka, sok jabłkowy, 3/4 łyżeczki soli i pieprz do smaku. Doprowadź do wrzenia i gotuj, aż ziemniak będzie miękki, 10 do 12 minut. Dodaj wszystkie oprócz 2 łyżek sera cheddar, aż się rozpuści. Pracując partiami, przenieś zupę do blendera i puree. Wróć do garnka i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
W międzyczasie rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Rozłóż chleb musztardą i posyp zarezerwowanymi 2 łyżkami sera. Podsmaż, aż ser się rozpuści, około 30 sekund, a następnie pokrój w 1-calowe kwadraty. Zupę przełożyć do miseczek i polać boczkiem, szczypiorkiem, grzankami serowymi i większą ilością pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
9
Zdjęcia: Christopher Testani
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn