Zupa Jęczmienna Wołowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z jęczmienia wołowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka wołowe, kapustę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa.
Instrukcje
W czajniku do zupy, połączyć żeberka, wodę, pomidory, cebulę, sól w razie potrzeby i pieprz; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub do miękkości mięsa.
Usunąć żebra; ostudzić. Odtłuszczone tłuszcze.
Usuń mięso z kości i pokrój na kawałki wielkości kęsa; wróć do bulionu.
Dodać marchew, seler i kapustę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 15 minut.
Dodać jęczmień; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 10-15 minut lub aż jęczmień i warzywa będą miękkie.