Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać wołowina jęczmień zupa spróbować. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 32 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się jęczmień, marchew, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa jęczmienno-wołowa, oraz Zupa Wołowo-Jęczmienna.
Instrukcje
1
Mięso brązowe w dużym rondlu; odcedzić. Mieszać w wodzie, pomidory, marchew, grzyby, jęczmień, czosnek i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Jęczmień
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego; pokrycie. Dusić 10 minut lub aż jęczmień będzie miękki.