Zupa imbirowo-marchewkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy imbirowej i marchewkowej. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 45 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sok z limonki, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa marchewkowo-imbirowa-miso i Grochówka, Zupa Marchewkowo-Imbirowa, oraz Zupa Marchewkowo-Imbirowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej w garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć, aż zmiękną, 6 do 8 protokół.
Dodać imbir i czosnek; smażyć, aż pachnące, o 1 minutę.
Podgrzać do średniej wysokości; wymieszać z marchewką.
Wlać bulion do garnka, przykryć i doprowadzić do duszenia.
Zdjąć pokrywę, zmniejszyć ogień do medium, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu i gotować, aż marchewki są bardzo miękkie, o 25 protokół.
Wyjąć zupę z ognia i lekko ostudzić.
Pracując partiami, czysta zupa w blenderze, aż będzie gładka.
Przenieść do dużej miski, przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny.
Tuż przed podaniem wymieszaj sok z limonki i jogurt. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać schłodzone, w razie potrzeby przyozdobione wapnem.