Zupa Hamburger I

Zupa Hamburger I might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny i 5 minut. Mieszanka ketchupu, marchew, ziarna kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 667 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj Seria Zupa Wołowa-Część 4: Zupa Hamburger, Zupa Hamburger, oraz Zupa Hamburger II dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni, brązowy hamburger na średnim ogniu.
Połącz wołowinę, marchew, seler, cebulę, bulion, wodę, sos pomidorowy, posiekane pomidory, sól, kukurydzę, bazylię i keczup w dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 1 1/2 godziny.