Zupa Guadalajara

Zupa Guadalajara
Zupa Guadalajara to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1558 kalorii, 93g białka, oraz 111g tłuszczu na porcję. Mieszanka czosnku, oregano, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Guadalajara Cilantro Rice, Guadalajara Hiszpański Ryż, oraz Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i umyć. W dużym rondlu na średnim ogniu, dodać fasolę i tyle wody, aby być 2 cale powyżej fasoli. Doprowadzić do wrzenia na 2 minuty i zdjąć z ognia. Przykryć, pozostawić do namoczenia na 1 godzinę i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
2
W dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, podsmażyć żeberka na oleju, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Wyjąć żeberka z holenderskiego piekarnika i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodaj cebulę i czosnek i saute przez 5 protokół, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
5
Dodaj fasolę, żeberka, bulion, wodę, chili w proszku, oregano, kminek, sól, zmielony czarny pieprz i świeżą kolendrę. Przykryć i dusić 1 1/2 godziny, lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Wyjąć żeberka, pozostawić do ostygnięcia i usunąć mięso z kości. Powrót mięsa do bulionu. Schłodzić bulion, aż tłuszcz unosi się na powierzchnię i usunąć tłuszcz. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn