Zupa grzybowa z kasztanami i pieczonym koprem włoskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z dzikich grzybów z kasztanami i pieczonym koprem włoskim. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 428 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczniaków, kasztanów, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką, Dziki ryż z prażonymi kasztanami i żurawiną, oraz Farsz Z Kopru Włoskiego I Pora dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
W naczyniu do pieczenia włożyć połówki kopru włoskiego, pokrojone na kawałki i skropić oliwą z oliwek, aby wyrosła w połowie; doprawić dużą ilością soli i pieprzu. Piecz przez 30 minut lub do całkowitego zmiękczenia-prażony koper włoski jest podstawą zupy, dlatego ważne jest, aby miąższ był na tyle miękki, że można go pokroić łyżką. Rezerwy, aż będzie gotowy do służby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
W dużym garnku, roztopić masło na średnim ogniu, dodać cebulę i czosnek, i smażyć przez 4 minut, aż przezroczyste. Na patelnię wrzucić tymianek wraz z grzybami, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając, przez 10 do 15 minut, aż grzyby wydzielają płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Dodać kasztany i gotować przez kilka minut, aż mają jakiś ładny kolor na nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
6
Usuń około 1 szklanki mieszaniny, aby zapisać jako dekorację do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Wlać wywar do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wyjąć z ognia i puree zupę, aż całkowicie gładkie, za pomocą ręcznego lub zwykłego blendera. Wymieszaj śmietanę, aby zupa była jeszcze bogatsza i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Smak soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Do podania: kadzi zupę do miski zupy; udekorować każdą porcję odrobiną pieczarek i kasztanów, pieczonym koprem i posypać posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)