Zupa grzybowa z kasztanami i pieczonym koprem włoskim

Zupa grzybowa z kasztanami i pieczonym koprem włoskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z dzikich grzybów z kasztanami i pieczonym koprem włoskim. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 428 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczniaków, kasztanów, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką, Dziki ryż z prażonymi kasztanami i żurawiną, oraz Farsz Z Kopru Włoskiego I Pora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W naczyniu do pieczenia włożyć połówki kopru włoskiego, pokrojone na kawałki i skropić oliwą z oliwek, aby wyrosła w połowie; doprawić dużą ilością soli i pieprzu. Piecz przez 30 minut lub do całkowitego zmiękczenia-prażony koper włoski jest podstawą zupy, dlatego ważne jest, aby miąższ był na tyle miękki, że można go pokroić łyżką. Rezerwy, aż będzie gotowy do służby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
W dużym garnku, roztopić masło na średnim ogniu, dodać cebulę i czosnek, i smażyć przez 4 minut, aż przezroczyste. Na patelnię wrzucić tymianek wraz z grzybami, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając, przez 10 do 15 minut, aż grzyby wydzielają płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać kasztany i gotować przez kilka minut, aż mają jakiś ładny kolor na nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
6
Usuń około 1 szklanki mieszaniny, aby zapisać jako dekorację do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Wlać wywar do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wyjąć z ognia i puree zupę, aż całkowicie gładkie, za pomocą ręcznego lub zwykłego blendera. Wymieszaj śmietanę, aby zupa była jeszcze bogatsza i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Smak soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Do podania: kadzi zupę do miski zupy; udekorować każdą porcję odrobiną pieczarek i kasztanów, pieczonym koprem i posypać posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn