Zupa grzybowa z kasztanami i pieczonym koprem włoskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z dzikich grzybów z kasztanami i pieczonym koprem włoskim. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 428 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczniaków, kasztanów, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką, Dziki ryż z prażonymi kasztanami i żurawiną, oraz Farsz Z Kopru Włoskiego I Pora dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
W naczyniu do pieczenia włożyć połówki kopru włoskiego, pokrojone na kawałki i skropić oliwą z oliwek, aby wyrosła w połowie; doprawić dużą ilością soli i pieprzu. Piecz przez 30 minut lub do całkowitego zmiękczenia-prażony koper włoski jest podstawą zupy, dlatego ważne jest, aby miąższ był na tyle miękki, że można go pokroić łyżką. Rezerwy, aż będzie gotowy do służby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
W dużym garnku, roztopić masło na średnim ogniu, dodać cebulę i czosnek, i smażyć przez 4 minut, aż przezroczyste. Na patelnię wrzucić tymianek wraz z grzybami, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając, przez 10 do 15 minut, aż grzyby wydzielają płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
5
Dodać kasztany i gotować przez kilka minut, aż mają jakiś ładny kolor na nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
6
Usuń około 1 szklanki mieszaniny, aby zapisać jako dekorację do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
7
Wlać wywar do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Wyjąć z ognia i puree zupę, aż całkowicie gładkie, za pomocą ręcznego lub zwykłego blendera. Wymieszaj śmietanę, aby zupa była jeszcze bogatsza i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Smak soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Do podania: kadzi zupę do miski zupy; udekorować każdą porcję odrobiną pieczarek i kasztanów, pieczonym koprem i posypać posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego