Zupa grochowa z awokado z olejem ziołowym jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.81 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, oliwę z oliwek, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing, oraz Dip Ziołowy Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze połączyć natkę pietruszki, oliwę z oliwek i 2 łyżki estragonu; zmiksować na gładką masę. Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach, naciskając na posiekane zioła. Rezerwy 1 łyżka oleju ziołowego (wyrzucić zioła stałe).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
W rondlu, połączyć szalotki, bulion, i 2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio niskiego i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, aż szalotka będzie miękka (10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać groszek; dusić do ugotowania (3 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Pracując partiami, przełożyć mieszaninę grochu do blendera z awokado, jogurtem, pozostałymi 2 łyżkami estragonu oraz solą i pieprzem; zmiksować na gładką masę. (Można również użyć blendera zanurzeniowego, aby zmiksować zupę w rondlu.) Zupę podzielić na 4 miseczki, skropić olejem ziołowym i udekorować dodatkowymi liśćmi estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa