Zupa fasolowo-makaronowa
Zupa z fasoli i makaronu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 332 kalorie, 17g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz mielony pieprz, szpinak makaron, kiełbasa wieprzowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pastan E Fagioli Soup (włoska Pastan i zupa fasolowa), 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa).
Instrukcje
W garnku 4 Quart stock, gotować kiełbasę, aż lekko rumiane.
Dodać cebulę w proszku, czosnek, i cebula, i gotować do miękkości.
Wymieszaj zupę minestrone, wodę, fasolę Północną (bez osuszenia), fasolę nerkową (bez osuszenia), tymianek, Bazyl i pieprz.
Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Wymieszać z makaronem i gotować kolejne 15 minut, a następnie podawać.