Zupa fasolowa z rozmarynem i kapustą

Zupa fasolowa z rozmarynem i kapustą
Zupa fasolowa z rozmarynem i kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 399 kalorii, 28g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu z kurczaka, ząbki czosnku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron Z Kapustą I Marynowaną Fasolą Z Wędzoną Papryką, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Zupa Fasolowa Granatowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić fasolę w holenderskim piekarniku; dodać wodę 2 cale nad fasolą. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Drenaż.
3
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodaj cebulę i zmniejszyć ogień do niskiej; gotować, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub do miękkości i lekko karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj seler, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 więcej minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Dodać czosnek i gotować, ciągle mieszając, o 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać fasolę, bulion z kurczaka i kolejne 3 składniki i doprowadzić mieszaninę do niskiego wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dusić, częściowo przykryte, przez 1 godzinę, aż fasola będzie miękka. Jarmuż rozdrzeć na małe kawałki i wymieszać z zupą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż jarmuż będzie miękki; wyrzucić liście laurowe. Wymieszać z rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
JarmużJarmuż
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
8
Podawać natychmiast.
9
Dekorować, w razie potrzeby.
1
Ułożyć 1 całą główkę czosnku na kawałku folii aluminiowej i skropić 1 łyżką oliwy z oliwek. Owinąć szczelnie folią i piec w temperaturze 400 przez 45 minut lub do momentu, gdy czosnek będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Wyjąć z folii i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Odciąć koniec korzenia i wycisnąć pastę z czosnku, odrzucając Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn