Zupa fasolowa z rozmarynem i kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 399 kalorii, 28g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu z kurczaka, ząbki czosnku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron Z Kapustą I Marynowaną Fasolą Z Wędzoną Papryką, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Zupa Fasolowa Granatowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić fasolę w holenderskim piekarniku; dodać wodę 2 cale nad fasolą. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Drenaż.
3
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodaj cebulę i zmniejszyć ogień do niskiej; gotować, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub do miękkości i lekko karmelizowane.
Dodaj seler, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 więcej minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Dodać czosnek i gotować, ciągle mieszając, o 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
7
Dodać fasolę, bulion z kurczaka i kolejne 3 składniki i doprowadzić mieszaninę do niskiego wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dusić, częściowo przykryte, przez 1 godzinę, aż fasola będzie miękka. Jarmuż rozdrzeć na małe kawałki i wymieszać z zupą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż jarmuż będzie miękki; wyrzucić liście laurowe. Wymieszać z rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Jarmuż
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
8
Podawać natychmiast.
9
Dekorować, w razie potrzeby.
1
Ułożyć 1 całą główkę czosnku na kawałku folii aluminiowej i skropić 1 łyżką oliwy z oliwek. Owinąć szczelnie folią i piec w temperaturze 400 przez 45 minut lub do momentu, gdy czosnek będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Wyjąć z folii i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Odciąć koniec korzenia i wycisnąć pastę z czosnku, odrzucając Skórki.