Zupa fasolowa Shaker

Zupa fasolowa Shaker
Zupa fasolowa Shaker to przystawka dla 20 osób. Za 27 centów za porcję przepis ten pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 133 kalorie , 8 g białka i 2 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, selera, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Będzie hitem na Twoim zimowym wydarzeniu. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 50 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 71% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Afrykańska zupa fasolowa , Zupa z czarnej fasoli w stylu Cindy i Zupa z czarnej fasoli z Pico De Gallo i kremem chipotle .

Instrukcje

1
Namocz fasolę zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W holenderskim piekarniku zagotuj fasolę, kość szynki i wodę. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do momentu, aż mięso będzie łatwo odchodzić od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wyjmij kość z bulionu; ostudź. Odetnij mięso od kości. Wyrzuć kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Dodaj mięso, cebulę, seler, marchewkę, sól, pieprz i tymianek do bulionu. Przykryj i gotuj przez 30-60 minut lub do momentu, aż fasola i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj pomidory i brązowy cukier. Gotuj jeszcze 10 minut. Tuż przed podaniem dodaj szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia27
Magazyn