Zupa fasolowa po chłopsku
Zupa fasolowa po Chłopsku to bezglutenowa, bezmleczna, wegetariańska i wegańska z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 262 kalorie . Za 52 centy za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 45 minut . Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Mieszanka do 2 liści laurowych, pomidorów z puszki, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Jest idealny na zimę . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje znakomitą ocenę Spoonacular wynoszącą 93% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się również: Afrykańska zupa fasolowa , Zupa z czarnej fasoli w stylu Cindy i Zupa z czarnej fasoli z pico de gallo i kremem chipotle .
Instrukcje
Fasolę namoczyć na noc w 2 kwartach wody.
Do miękkiej fasoli dodaj resztę wody i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj przez 30 minut.
Dodaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez godzinę lub do momentu, aż fasola będzie miękka. Wyrzuć liście laurowe.