Zupa fasolowa po chłopsku

Zupa fasolowa po chłopsku
Zupa fasolowa po Chłopsku to bezglutenowa, bezmleczna, wegetariańska i wegańska z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 262 kalorie . Za 52 centy za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 45 minut . Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Mieszanka do 2 liści laurowych, pomidorów z puszki, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Jest idealny na zimę . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje znakomitą ocenę Spoonacular wynoszącą 93% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się również: Afrykańska zupa fasolowa , Zupa z czarnej fasoli w stylu Cindy i Zupa z czarnej fasoli z pico de gallo i kremem chipotle .

Instrukcje

1
Fasolę namoczyć na noc w 2 kwartach wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
2
Do miękkiej fasoli dodaj resztę wody i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
3
Dodaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez godzinę lub do momentu, aż fasola będzie miękka. Wyrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn