Zupa Fasolowa I

10 zupa fasolowa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis zupy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 70 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem).
Instrukcje
Fasolę moczyć w wodzie przez noc.
Boczek lekko podsmażamy, dodajemy cebulę, czosnek i seler. Gotować, aż cebula będzie miękka.
Odsączoną fasolę umieścić w dużym garnku.
Dodać wodę do pokrycia fasoli.
Dodaj boczek, cebulę, czosnek i seler. Gotować, aż fasola będzie miękka (to trwa while...at co najmniej 1,5 godziny).
Dodać sól i pieprz do smaku.