Zupa Fasolowa Beefy
Beefy zupa fasolowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 355 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz seler, bulion wołowy, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Fasolowa Beefy, Zupa Fasolowa Bezglutenowa, oraz Beefy Bean Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu. Wołowinę i cebulę gotować na oleju około 15 minut, często mieszając, aż wołowina będzie brązowa.
Wymieszać z bulionem, winem, tymiankiem, pieprzem i liściem laurowym.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 45 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie prawie miękka.
Wymieszaj fasolę, marchew i seler. Przykryć i dusić około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Posypać posiekaną natką pietruszki i pokruszony ugotowany boczek, w razie potrzeby.