Zupa Fasolowa

Zupa fasolowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 18g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, fasolę, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób robiło ten przepis, a 605 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukaną fasolę umieścić w dużym garnku.
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Gotować delikatnie przez 2 minuty; zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Dodać kość szynki, szynkę w kostkach, cebulę, sól, pieprz i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 15 minut lub aż fasola będzie miękka. Czasami odtłuszczone usługi zupy podczas gotowania.
Dodaj marchew i seler, gotuj do miękkości.
Usunąć kość szynki, zeskrobać mięso z kości i włożyć z powrotem do zupy i podawać.