Zupa Escarole
Zupa Escarole jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 589 kalorii, 31g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masową kiełbasę, fasolę cannellini, bulion z kurczaka w kartonach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Zupa Escarole, Zupa klopsikowa i Escarole, oraz Escarole i zupa fasolowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu. Gotować kiełbasę na oleju, aż równomiernie rumiane, 5 do 10 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, fasola, escarole, i sos pomidorowy; dusić kolejne 15 do 20 protokół.