Zupa Escarole

Zupa Escarole
Zupa Escarole jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 589 kalorii, 31g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masową kiełbasę, fasolę cannellini, bulion z kurczaka w kartonach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Zupa Escarole, Zupa klopsikowa i Escarole, oraz Escarole i zupa fasolowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu. Gotować kiełbasę na oleju, aż równomiernie rumiane, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać bulion z kurczaka, fasola, escarole, i sos pomidorowy; dusić kolejne 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
EscaroleEscarole
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn