Zupa Enchilada Z Kurczaka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Enchilada z kurczaka w powolnym gotowania. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kminek, kurczaka, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Chicken Enchilada Soup, Zupa z kurczaka Enchilada w wolnej kuchence, oraz Slow Cooker Chicken Enchilada Soup.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki (oprócz tortilli kukurydzianych, oliwy z oliwek i sera) w wolnej kuchence.
Gotować na niskim poziomie przez 6-8 godzin.
Po 6-8 godzinach weź masher ziemniaczany i rozgnieść pomidory. Powinno to również zniszczyć kurczaka, ale jeśli chcesz kawałki mniejsze można zniszczyć kurczaka wewnątrz garnka crock.
Rozgrzej piekarnik do 177°. natrzyj oliwę z oliwek po obu stronach tortilli kukurydzianych (w razie potrzeby dodaj sól) i pokrój w cienkie paski.
Umieścić na blasze do pieczenia na około 10 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.