Zupa Dyniowo-Warzywna Curry

Zupa Dyniowo-Warzywna Curry
Curry dyni-zupa jarzynowa może być tylko zupa szukasz. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Curry zupa dyniowa z pikantnymi pestkami dyni, Zupa Ryżowo-Warzywna Curry, oraz Zupa Jarzynowa Z Indyka Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować od 1 do 2 minut, często mieszając, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Wymieszać wszystkie pozostałe składniki.
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i dusić 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie. W razie potrzeby doprawić do smaku pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn