Zupa Dyniowo-Kokosowa
Zupa dyniowo-kokosowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 61 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 99 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, dynię, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zupa Dyniowo-Kokosowa, Zupa Dyniowo-Kokosowa, oraz Zupa dyniowo-kokosowa.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę i marchewkę i gotować, często mieszając, 5 minut lub aż warzywa zaczną mięknąć. Wymieszać czosnek i gotować 30 sekund.
Dodaj 1 puszka bulionu z kurczaka; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, i gotować 10 minut lub aż warzywa są bardzo miękkie.
Wyjąć z ognia; ostudzić 10 minut.
Przenieść mieszaninę do blendera i puree, aż będzie gładka. Powrót mieszaninę do holenderskiego piekarnika, i dodać dynię, mleko kokosowe, a pozostała puszka bulionu z kurczaka, mieszając trzepaczką. Gotować na wolnym ogniu; wymieszać sok z limonki i kolejne 3 składniki.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: zupa dyniowo-kokosowa może być zrobiona dzień wcześniej.
Wlać do przykręcanego pojemnika i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do jazdy.