Zupa dyniowa z pesto dyni-mięta może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 461 kalorii, 11g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, cebula, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa dyniowa z pesto miętowym z pesto dyni, Pikantna pieczona zupa z dyni z Pesto z pesto, oraz Zupa z dyni z kolendrą i Pesto z pesto z pestek dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić zupę: podsmażyć cebulę i imbir w oleju w średnim garnku na średnim ogniu do złotego koloru, 5 minut.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj czosnek i kolendrę i gotuj, aż zmiękną, 1 minutę, następnie dodaj dynię, bulion, sól i pieprz. Dusić, pod przykryciem, aż dynia będzie bardzo delikatna, 8 do 10 minut. Czysty partiami w blenderze, aż będzie bardzo gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu