Zupa dyniowa farmera Johna

Zupa dyniowa farmera Johna
Zupa dyniowa farmera Johna jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. Mieszanka dyni, Skórka z cytryny, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ulubiony chleb dyniowy farmera Johna, Sałatka Ogrodowa Farmer John Pesto, oraz Zupa farmerska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wykończenie i odrzucenie końca korzenia i twardych ciemnozielonych wierzchołków z pora. Porów pokroić na pół wzdłuż i dobrze spłukać, przerzucając warstwy pod chłodną bieżącą wodą, aby usunąć brud. Pokrój cienko w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PorPor
2
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj por, marchew, seler, cebula, i czosnek; mieszać często aż cebula kuleje, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PorPor
4
Dodać bulion, Puree z dyni, jabłecznik, jabłko, imbir, szałwia, cynamon i ziele angielskie; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
DyniaDynia
ImbirImbir
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
BulionBulion
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
5
Zupa wirowa, porcja na raz, w blenderze (trzymając pokrywę ręcznikiem) do puree, i wlać do miski. Odstawić całą zupę na patelnię i często mieszać na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
6
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
W małej misce wymieszaj 1 szklankę crme friche lub śmietany i skórki cytryny. Zupa z chochli do misek lub kubków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
ChochlaChochla
8
Dekoruj odrobiną crme friche.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn