Zupa dyniowa farmera Johna

Zupa dyniowa farmera Johna
Zupa dyniowa farmera Johna jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. Mieszanka dyni, Skórka z cytryny, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ulubiony chleb dyniowy farmera Johna, Sałatka Ogrodowa Farmer John Pesto, oraz Zupa farmerska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wykończenie i odrzucenie końca korzenia i twardych ciemnozielonych wierzchołków z pora. Porów pokroić na pół wzdłuż i dobrze spłukać, przerzucając warstwy pod chłodną bieżącą wodą, aby usunąć brud. Pokrój cienko w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PorPor
2
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj por, marchew, seler, cebula, i czosnek; mieszać często aż cebula kuleje, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PorPor
4
Dodać bulion, Puree z dyni, jabłecznik, jabłko, imbir, szałwia, cynamon i ziele angielskie; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
DyniaDynia
ImbirImbir
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
BulionBulion
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
5
Zupa wirowa, porcja na raz, w blenderze (trzymając pokrywę ręcznikiem) do puree, i wlać do miski. Odstawić całą zupę na patelnię i często mieszać na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
6
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
W małej misce wymieszaj 1 szklankę crme friche lub śmietany i skórki cytryny. Zupa z chochli do misek lub kubków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
8
Dekoruj odrobiną crme friche.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn