Zupa dyniowa farmera Johna jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. Mieszanka dyni, Skórka z cytryny, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ulubiony chleb dyniowy farmera Johna, Sałatka Ogrodowa Farmer John Pesto, oraz Zupa farmerska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wykończenie i odrzucenie końca korzenia i twardych ciemnozielonych wierzchołków z pora. Porów pokroić na pół wzdłuż i dobrze spłukać, przerzucając warstwy pod chłodną bieżącą wodą, aby usunąć brud. Pokrój cienko w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Por
2
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj por, marchew, seler, cebula, i czosnek; mieszać często aż cebula kuleje, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Czosnek
Cebula
Por
4
Dodać bulion, Puree z dyni, jabłecznik, jabłko, imbir, szałwia, cynamon i ziele angielskie; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłecznik
Ziele Angielskie
Cynamon
Dynia
Imbir
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Bulion
Szałwia Lekarska
5
Zupa wirowa, porcja na raz, w blenderze (trzymając pokrywę ręcznikiem) do puree, i wlać do miski. Odstawić całą zupę na patelnię i często mieszać na dużym ogniu, aż będzie gorąca.