Truskawkowa zupa deserowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis ma 193 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. 29 osób próbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, mielony cynamon, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pieczona Zupa Deserowa Truskawkowa, Minted Strawberry Dessert Soup, oraz Truskawkowy Rabarbar Coulis (Zupa Deserowa).
Instrukcje
1
W dużym rondlu wymieszaj 3/4 szklanki wody, soku jabłkowego, cukru, cynamonu i goździków. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Umieść truskawki i pozostałą wodę w blenderze; przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do mieszanki soku jabłkowego. W razie potrzeby dodaj jogurt i barwnik spożywczy. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny lub do schłodzenia.
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Cipriani Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.