Zupa curry z czerwonej soczewicy z suszonymi wiśniami i kolendrą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z curry z czerwonej soczewicy z suszonymi wiśniami i kolendrą. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Ten przepis z wholeliving.com ma 67 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, soczewicę, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Zupa z czerwonej soczewicy z suszonymi wiśniami i kolendrą, Curry Zupa Z Soczewicy Z Jogurtem Kolendry, oraz Curry seler Slaw z suszonymi wiśniami dla podobnych receptur.