Zupa Chipotle Z Czarnej Fasoli

Zupa Chipotle Z Czarnej Fasoli
Zupa Chipotle z czarnej fasoli może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis serwuje 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Mieszanka sosu adobo, liści laurowych, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Zupa Z Czarnej Fasoli Chipotle, Zupa Z Czarnej Fasoli Chipotle, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli Chipotle Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
W dużym rondlu pokrytym sprayem do gotowania podsmaż cebulę i czosnek na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj fasolę, bulion, pomidory, pieprz chipotle, liście laurowe i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
W międzyczasie w blenderze połącz śmietanę, szczyty zielonej cebuli, czosnek, sól i sos adobo; przykryj i przetwarzaj do zmiksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(można Zastąpić Mozzarellą)(można Zastąpić Mozzarellą)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wyrzuć liście laurowe z zupy. Posyp każdą porcję sosem i posyp kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn