Zupa Cebulowa Wołowa

Zupa Cebulowa Wołowa
Zupa cebulowa z wołowiną może być dobrym przepisem na poszerzenie zestawu przepisów na danie główne. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 806 kalorii, 48 g białka i 12 g tłuszczu każda. Za 5,53 USD za porcję ten przepis pokrywa 40% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest idealna na jesień. Udaj się do sklepu i kup chleb, parmezan, zupę cebulową i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 76% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Bogata zupa cebulowo-wołowa, francuska zupa cebulowa z wołowiną i jęczmieniem oraz zupa wołowo-cebulowa z serowymi grzankami biszkoptowymi są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Przygotuj zupę zgodnie z instrukcją na opakowaniu; dodaj wołowinę. Rozlać do dwóch żaroodpornych misek na 2 szklanki. Na każdym z nich ułóż kromkę chleba francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
2
W razie potrzeby posyp serem Monterey Jack i parmezanem. Podpiekaj 4-6 cali od ognia, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia59
Magazyn