Zupa Cebulowa Kotlety Wieprzowe
Zupa Cebulowa Kotlety Schabowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis bez nabiału i przyjazny dla map żywności przeznaczony jest dla 2 osób i kosztuje 2,61 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 553 kalorie, 42 g białka i 10 g tłuszczu. Ten przepis przygotowało 27 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Mieszanka ryżu, kotletów schabowych, wody i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealna na jesień. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Knocks and Chops: Knockwurst z pikantną kapustą kiszoną i wędzonymi kotletami wieprzowymi z boczkiem, jabłkiem i cebulą, Kotlety schabowe duszone w miodzie z gruszkami, czerwoną cebulą, fetą i cebulą oraz Kotlety schabowe z cebulą jabłkową i zobacz podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Brązowe kotlety wieprzowe na średniej patelni na średnim ogniu. W średniej misce połącz zupę i ryż.
Wymieszaj i rozłóż na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Połóż podsmażone kotlety na ryżu.
Całość delikatnie zalewamy wodą. Przykryj naczynie szczelnie folią aluminiową i piecz w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę lub do momentu, aż wewnętrzna temperatura wieprzowiny osiągnie 63 stopnie C.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to świetny wybór na kotlety schabowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda miodowa lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny wybór do dań wieprzowych. Moet & Chandon White Star () z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
White Star to delikatniejszy szampan. Jest dobrze zbalansowane i harmonijne, z subtelnymi aromatami ciepłych tostów i piernika. Finisz utrzymuje się z nutą miodu.