Zupa Cebulowa Bistro
Zupa cebulowa Bistro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści laurowych, pieprz, kostki bulionowe z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Cebulowa Bistro Z Porami, Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Bistro, oraz Stek Bistro z maślanką krążki cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż cebulę na maśle w holenderskim piecu na średnim ogniu 15 minut lub do złotego koloru, często mieszając. Wymieszać z mąką; gotować przez minutę.
Dodać wodę i kolejne 8 składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte 30 protokół. Odrzuć liście laurowe.
Zupa z kadzi na 4 Indywidualne miseczki do zupy odporne na działanie pieca.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Dodaj 2 kromki chleba do każdej miski i przykryj 2 plastrami sera. Broil 5 1/2 cala od ciepła 2 minut lub aż ser jest bąbelkowy.