Zupa Albondigas III
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy Albondigas III. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka soli i pieprzu, woda, sól czosnkowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 40%. Spróbuj Zupa Albondigas, Zupa Albondigas, oraz Zupa Albondigas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wodę do dużego garnka na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Tymczasem w dużej misce połącz mieloną wołowinę, ryż, jajko, oregano, sól czosnkową, mielony czarny pieprz i kminek.
Dobrze wymieszać i uformować w 1 calowe klopsiki.
Klopsiki rozwałkować w mące, dobrze pokryć i ostrożnie wrzucić do wrzącej wody. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut, często mieszając i upewniając się, że zupa nie jest zbyt gęsta.
Dodać więcej wody, jeśli to konieczne, i dodać ziemniaki do zupy. Dusić jeszcze przez 1 godzinę, lub aż ziemniaki będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.